„Duminica Sfinților Români” moment de bucurie pentru tinerii merituoși lehlieni

„Învăţăm rugându-ne şi ne rugăm învăţând’’ spunea marele duhovnic de la mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus, Teofil Pârâian.

Apreciind râvna pentru învățătură a tinerilor, Biserica îi îndeamnă să persevereze deopotrivă în studiu și rugăciune.

Preoții parohiei Lehliu Gară, cu acordul Consiliului Parohial și în spiritul Protocolului de Colaborare încheiat cu cele două instituții de învățământ din localitate: Școala Generală cu clasele I-VIII și liceul „Alexandru Odobescu”, au organizat în data de 14 iunie 2015 când prăznuim „Duminica Sfinților Români’’ o acțiune de premiere a elevilor cu rezultate meritorii la învățătură din orașul Lehliu Gară.

Au fost recompensați cu diplome de excelență și premii constând în cărți de specialitate, cărți religioase, icoane, colportaj religios dar și obiecte de papetărie un număr de 24 de copii, olimpici la diferite discipline și elevi cu media anuală 10.

Pe lângă sprijinirea orei de religie și apropierea tinerilor de Sfânta Biserică această acțiune de la finalul anului școlar 2014-2015 a reușit să promoveze în rândul credincioșilor activitatea și strădania cadrelor didactice ce au îndrumat pe acești copii să creeze o punte între generații, evidențiind certe valori din cadrul tinerilor. Acești elevi, bucuria părinților și a bunicilor lor cu siguranță, vor rememora cu plăcere peste ani acest eveniment deosebit.
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...